Profesionalna orijentacija

16.04.2020. god.

Dragi osmaci,

Tehnička škola Loznica vas poziva da dođete na virtuelna OTVORENA VRATA 2020. godine (preko njihovog sajta škole) http://www.tehnickalo.edu.rs/ .

Na tom sajtu možete dobiti sve informacije važne za upis u ovu školu, kao I pogledati prezentacije obrazovnih profila koje u ovoj godini upisuju.

Takođe, ispod imate I sajtove ostalih srednjih škola koje imamo u našem gradu. Na ovim sajtovima možete pogledati koje smerove I obrazovne profile nude.

https://www.loznickagimnazija.edu.rs/

http://www.esloznica.rs/

https://svetisavalo.wordpress.com/

Za sada pogledajte I pročitajte o smerovima I profilima koje imate u našim srednjim školama. Razmislite koja su vaša interesovanja I želje, ali obratite pažnju I na vaše sposobnosti. Na ovu temu razgovarajte sa vašim roditeljima ili osobama od poverenja, mogu vam dosta pomoći u budućem izboru.

Tu sam I ja da vam pomognem. Uskoro ću objaviti jedan test (test profesionalnih interesovanja) koji vam može značajno pomoći u izboru budućeg zanimanja. Test ćete popuniti I odgovore poslati meni na mejl. Sve će vam detaljno biti objašnjeno u postu koji bude obavljen.

O svim važnim informacijama koje se odnose na upis u srednju školu bićete blagovremeno obavešteni, ne brinite se!

Budite mi dobro,

vaš pedagog Mirjana Popović